Сватбена фотография – Портфолио

 

Галерията със Сватбена фотография съдържа подбрани авторски снимки на сватбен фотограф Димитър Кунев.

 

*Кликнете върху снимките за по-голям размер

 

Разгледайте цяла сватба заснета от мен: Сватбата на Марта и Илия, Сватбата на Невена и ЦанимирСватбата на Ваня и Валди, Сватбата на Мария и НиколайСватбата на Анастасия и СлавСватбата на Цвети и ЖороСватбата на Теди и Любо

Прегледайте и извадките от сватби които може да намерите в моя блог.

 

Знам че избора на сватбен фотограф е доста труден, все пак от него зависи какви спомени ще останат за поколенията от прекрасният ви сватбен ден. Сватбеният фотограф може да бъде и добър съветник относно сватбения ви ден – все пак на година „посещаваме“ няколко десетки сватби и сме видяли почти всичко.

Дори да не се спрете на мен за ваш сватбен фотограф, при избора си имайте предвид следните неща:

  • Задължително разгледайте снимките на фотографа – това ще ви даде представа какви снимки ще получите вие.
  • Не се водете единствено от цената – прекалено евтината цена в повечето случаи означава ниско качество или в най-лошия случай фотограф непрофесионалист, това може да доведе до лош краен резултат, а сватбения ви ден не може да бъде повторен и заснет отново.
  • Запознайте се подробно какво е включено в цената на пакетите – обикновено пакетите с по-висока цена са доста по стойностни и получавате повече неща за парите си.
  • Ако имате време, срещнете се с фотографа – той ще бъде с вас през целия ви сватбен ден и трябва да ви е приятно с него, да може да ви предразполага и да не е натрапчив.

Сватбена фотография

Прегледайте цените на пакетите за Сватбена фотография които предлагам. Имайте предвид че за услугата сватбена фотография в рамките на 100км от София не се заплащат транспортни разходи.

 

Вижте и моята Facebook страница

Facebook