Със сватбата на Мария и Юлиян открихме месец Юни. Това беше една, изпълнена с екшън и много емоции сватба, не само защото младоженеца беше въоръжен до зъби (справка – снимките по-долу), но и защото Мария и Юли са изключително позитивни и постоянно усмихнати хора, които със своята енергия зареждат всички около тях.

Младоженците подписаха в ритуална зала „Триадица“, църковният брак се състоя в „Света Неделя“, а празненството беше в парк хотел „Москва“.

Следсватбената фотосесия беше истинско приключение! Тъй като младоженците обичат да прекарват свободното си време почивайки на язовир „Искър“, решихме това да е дестинацията за нея. Изненадващото беше, че Юли ме взе с лодка от единия бряг на язовира, с която го прекосихме на длъж и на шир, за да стигнем до лагера им, стратегически позициониран в един страхотен залив. Последва супер забавна фотосесия изпълнена с много настроение и каране на джет в сватбено облекло на фона на прекрасен залез. Денят завърши с кратък урок по стрелба от Юли, който ме похвали за отличният ми мерник, явно придобит от „стрелбата“ с фотоапарата. Търся си ловна дружинка 🙂

 

Видеозаснемане: Илиян Матушев

DJ: Найден Найденов

Фотограф: Димитър Кунев

 

Приятно гледане!

 

*Кликнете върху снимките за по-голям размер

Сватбата на Мария и Юлиян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *