Тук може да споделите впечатленията си от работата ви с мен. Да дадете мнение или препоръка. И да прочетете отзиви оставени от клиенти с които съм работил.

Author Picture

Отлична работа. Той направи сватбата на дъщеря ми незабравима. Благодаря! град Перник 27.08.2016г

07/01/2017    Перник   
Author Picture

Сватбен фотограф с много усет и внимание към детайла, Димитър е наистина страхотен професионалист, който успя да покаже най-доброто от нашата сватба! Всеки път, когато гледаме снимките неусетно се пренасяме назад във времето и преживяваме отново магията на уловените моменти. В сватбения ден Митко не беше за нас само сватбен фотограф, а истински приятел! С невероятното си позитивно излъчване и чувство за хумор той успя да ни предразположи и снимките бяха истинско удоволствие! Благодарим ти за всичко! Ти си страхотен човек и професионалист!
Ако искате един незабравим спомен от своя сватбен ден, обърнете се към него! Препоръчваме го горещо!

28/12/2016    София   
Author Picture

Митко е страхотен професионалист, който направи невероятни снимки в този специален за нас ден. Предразполага те да се отпуснеш и снимките да бъдат истински. Всеки път, когато ги погледнем, се изпълваме с емоциите от деня. Не само ние, но и всички гости, останаха силно впечатлени от неговото присъствие, начин на комуникация с гостите и крайния резултат. Радваме се, че го избрахме за наш фотограф и го препоръчваме горещо. Благодарим ти, Митко!

05/12/2016    Благоевград   
Author Picture

Изключително сме впечатлени от професионализма на Митко. Харесахме го още от първата среща и решихме, че той ще е нашият фотограф, заради позитивната енергия, която излъчва. Можем да кажем , че не просто не сбъркахме. През цялата сватба Митко допринасяше за доброто настроение, за нашето спокойствие и за организацията на толкова много гости. Резултатът - много и красиви снимки на всички гости, изключително добре уловени моменти и красива и артистична фотосесия . Когато получихме снимките се развълнувахме и продължаваме да се радваме на добре предадените спомени от нашата сватба. Всички гости, с които успяхме да се срещнем след нея държаха да похвалят фотографа. Можем да препоръчаме Митко с две ръце, защото е изключително трудно да намериш добри професионалисти, които да си вършат съвестно работата през цялото време, с лекота и забавление и без да се налагат и които да можем да препоръчаме на 100% след самото събитие.

08/11/2016    София   
Author Picture

Митко, от сърце ти благодарим за отдадеността и професионализма, отношението и позитивността ти. Надяваме се, че за нас тази сватба беше последна, но с две ръце те препоръчваме на всички наши приятели и познати.

02/11/2016    София   
Author Picture

Има емоции, които човек не може да опише с думи... Има и хора, които предизвикват такива емоции. Хора, които те карат да се почувстваш щастлив, вдъхновен и влюбен в живота. Митко е от тези хора! Позитивен, усмихнат, светъл човек, който те заразява с енергията си! Освен всичко това, той е и изключителен професионалист! В деня на сватбата ни, Митко превърна фотосесията в истинско удоволствие за нас. Даде 100% от себе си и нито за миг не спря да се усмихва! Резултатът, разбира се, е зашеметяващ! Снимките са прекрасни, снимките са живи! Снимките ни накараха отново да изживеем онези емоции за които няма думи! Благодарим на Митко, че стана част от нашия празник и ни вдъхнови!
Ако се оглеждате за фотограф, то нека търсенето да приключи тук. Фотографът е Димитър Кунев - професионализъм, заряд, усмивка! Емоция!

03/10/2016    гр. Банско   
Author Picture

Снимките са важна част от всяко едно събитие, а когато са направени от Митко става нещо уникално запомнящо се. Митко още на първа среща ни вдъхна доверие и бяхме спокойни за нашето сватбено събитие. По време на фотосесията, той впечатли всички с динамичността си, креативността си и с непрестанната си усмивка. Той е един приятелски настроен човек, който създава приятна положителна атмосфера, предразполага всички, постоянно дава идеи как да застанем, има много добър поглед над нещата, дава цялата си енергия, за да се получи всичко толкова красиво. А това е много важно, защото в такъв важен ден е трудно да мислиш как да застанеш. Чувстваме се щастливи, че открихме Митко, защото той изпитва удовлетворения от добре свършената работа и няма как снимките да са скучни, определено се отличава с качество! Сега след като разгледахме снимките от сватбата ни заедно с всички наши близки сме изумени и удивени от резултата. Митко е уловил толкова прекрасни наши моменти, представил всичко по блестящ начин и ни остави един прекрасен спомен. Смятаме, че не съществуват такива силни думи, с които да опишем Митко и впечатленията ни от неговия труд. Той е изключителен професионалист с много голям талант, заразява всички около себе си с неописуемата си енергия, просто е несравним. Благодарим, че даде всичко от себе си и ни оказа такава голяма помощ, за да се справим и сега с усмивка на лицата да си спомним за страхотните преживявания по време на фотосесията. Нашата рецепта за невероятно уникални снимки се казва Димитър Кунев. Ще продължаваме да разчитаме на теб и занапред в наши предстоящи семейни фотосесии!

10/08/2016    София   
Author Picture

Митко, благодарим ти за изключителния професионализъм, прекрасното настроение и красивите и ценни спомени, които запечата на нашия сватбен ден! Силно те препоръчваме на всички наши приятели, ти направи деня ни още по-специален и запомнящ се! Сърдечно благодарим за усилията, труда, усмивките и позитивизма!

28/06/2016    Пловдив   
Author Picture

Нямаме думи да опишем благодарността си към Митко за неугасващата му усмивка, за прекрасното настроение, за приятелското отношение, за неуморния труд и изключителния професионализъм. Той се превърна в част от нашия празник, умело се сля с гостите на сватбата, направи запомнящи се снимки и стана всеобщ любимец. За нас беше удоволствие да имаме такъв човек до себе си в този най-важен ден от живота ни и му благодарим за чудесните спомени, с които ни дари!

10/06/2016    София   
Author Picture

Искаме да изкажем сърдечната си благодарност към Митко за професионализма, приятелското отношение и прекрасното настроение, което създаде по време на снимките на нашата сватба. И не на последно място - за невероятните снимки, в които той успя да улови най-щастливите ни мигове и да ги запечата по най-красивия начин. Препоръчваме Митко, защото в негово лице ние видяхме не само страхотен и професионален фотограф, но и приятел, който стана част от нашия сватбен ден, защото още с първата ни среща той успя да ни спечели като такъв с позитивизма и усмивката си. Благодарение на неговите качества нищо не помрачи нашето настроението - дори и ужасния студ, и вятър по време на снимките. Затова и резултатът е толкова прекрасен - слънчеви снимки, заредени с много хубаво настроение и емоции. Благодарим ти от сърце, Митко! :)

23/04/2016    София   

 


Добавете препоръка
* Задължително