Тук може да споделите впечатленията си от работата ви с мен. Да дадете мнение или препоръка. И да прочетете отзиви оставени от клиенти с които съм работил.

Author Picture

Впечатлени сме от таланта на Митко! С голямата си усмивка и завладяващ професионализъм успя да сътвори уникални снимки. Улови всички важни моменти и ги запечата по неговия си начин. През този толкова горещ като температура ден той дори и за момент не се оплака и неуморно ни даваше идеи за следващите кадри. Препоръчваме го с две ръце! С мъжа ми си казахме че ако се оженим втори път пак Митко бихме искали да е нашия фотограф!!!

03/10/2017    Дармщадт, Германия   
Author Picture

Сърдечно и огромно благодарим на Митко за перфектната работа и за ведрото настроение през целия ни сватбен ден ! На много сватби сме били и някак все оставаш с впечатлението, че фотографът е прекалено арогантен и натрапчив, при Митко такова нещо няма. Изключително дискретен, винаги усмихнат и любезен към всеки, който попадне в обектива му! Това беше много важно за нас, защото искахме гостите ни да се чувстват спокойни. Няма как да не ти направи впечатление, че след всяко щракване Митко ти казва "Благодаря" Чудно е как не му писва в един момент Редно е да кажем две думи и за работата му - изключителен професионалист, перфектни снимки с високо качество. Успя да улови всички емоции на този ден ! Мите, БЛАГОДАРИМ !!! До нови срещи !

20/09/2017   
Author Picture

I flew to get married in Bulgaria last year. Before the wedding, I had made several trips to meet various suppliers including photographers. Upon meeting Dimitar I knew instantly that this was the person I wanted to capture my big day. As a professional wedding photographer here in the UK, I pretty much knew what I wanted from the quality of work. The other photogrphers we met lacked enthusiasm, charm or in some cases, basic politeness. Dimitar on the other hand, had charisma, energy and professionalism to match.

Upon receiving the images, I can say that I personally was more than happy with the final product. They were on time and to the highest quality. Dimitar is a prime example of what any creative world class wedding photographer should aspire to be.

Thank you Dimitar!

20/03/2017    Sofia   
Author Picture

Митко се справи супер със заснемането на сватбения ни ден. Работата му не беше никак лека, поради ред причини: внушителен брой шаферки и шафери; младоженец и кум, които не са любители на насочения към тях обектив... Но Митко през цялото време беше усмихнат и положително настроен и успя да улови настроението и щастието, с които беше изпълнен този ден. Препоръчваме го с две ръце и изказваме благодарност за страхотните снимки!

26/01/2017   
Author Picture

Отлична работа. Той направи сватбата на дъщеря ми незабравима. Благодаря! град Перник 27.08.2016г

07/01/2017    Перник   
Author Picture

Сватбен фотограф с много усет и внимание към детайла, Димитър е наистина страхотен професионалист, който успя да покаже най-доброто от нашата сватба! Всеки път, когато гледаме снимките неусетно се пренасяме назад във времето и преживяваме отново магията на уловените моменти. В сватбения ден Митко не беше за нас само сватбен фотограф, а истински приятел! С невероятното си позитивно излъчване и чувство за хумор той успя да ни предразположи и снимките бяха истинско удоволствие! Благодарим ти за всичко! Ти си страхотен човек и професионалист!
Ако искате един незабравим спомен от своя сватбен ден, обърнете се към него! Препоръчваме го горещо!

28/12/2016    София   
Author Picture

Митко е страхотен професионалист, който направи невероятни снимки в този специален за нас ден. Предразполага те да се отпуснеш и снимките да бъдат истински. Всеки път, когато ги погледнем, се изпълваме с емоциите от деня. Не само ние, но и всички гости, останаха силно впечатлени от неговото присъствие, начин на комуникация с гостите и крайния резултат. Радваме се, че го избрахме за наш фотограф и го препоръчваме горещо. Благодарим ти, Митко!

05/12/2016    Благоевград   
Author Picture

Изключително сме впечатлени от професионализма на Митко. Харесахме го още от първата среща и решихме, че той ще е нашият фотограф, заради позитивната енергия, която излъчва. Можем да кажем , че не просто не сбъркахме. През цялата сватба Митко допринасяше за доброто настроение, за нашето спокойствие и за организацията на толкова много гости. Резултатът - много и красиви снимки на всички гости, изключително добре уловени моменти и красива и артистична фотосесия . Когато получихме снимките се развълнувахме и продължаваме да се радваме на добре предадените спомени от нашата сватба. Всички гости, с които успяхме да се срещнем след нея държаха да похвалят фотографа. Можем да препоръчаме Митко с две ръце, защото е изключително трудно да намериш добри професионалисти, които да си вършат съвестно работата през цялото време, с лекота и забавление и без да се налагат и които да можем да препоръчаме на 100% след самото събитие.

08/11/2016    София   
Author Picture

Митко, от сърце ти благодарим за отдадеността и професионализма, отношението и позитивността ти. Надяваме се, че за нас тази сватба беше последна, но с две ръце те препоръчваме на всички наши приятели и познати.

02/11/2016    София   
Author Picture

Има емоции, които човек не може да опише с думи... Има и хора, които предизвикват такива емоции. Хора, които те карат да се почувстваш щастлив, вдъхновен и влюбен в живота. Митко е от тези хора! Позитивен, усмихнат, светъл човек, който те заразява с енергията си! Освен всичко това, той е и изключителен професионалист! В деня на сватбата ни, Митко превърна фотосесията в истинско удоволствие за нас. Даде 100% от себе си и нито за миг не спря да се усмихва! Резултатът, разбира се, е зашеметяващ! Снимките са прекрасни, снимките са живи! Снимките ни накараха отново да изживеем онези емоции за които няма думи! Благодарим на Митко, че стана част от нашия празник и ни вдъхнови!
Ако се оглеждате за фотограф, то нека търсенето да приключи тук. Фотографът е Димитър Кунев - професионализъм, заряд, усмивка! Емоция!

03/10/2016    гр. Банско   

 


Добавете препоръка
* Задължително