Модна фото сесия

 

Модна фото сесия отговаряща на Вашите стандарти!

Модна фото сесия

 

Перфектните „Fashion“ снимки за вашата модна линия, продуктови снимки на дрехи и аксесоари и всичко друго необходимо за безупрената визия на Вашия бранд.

Заедно ще направим вашата концепция реалност. А хората не случайно са казали, че „Снимката е колкото хиляда думи.“ И именно добрите, професионални снимки са от ключово значение за качественото презентиране на вашите продукти. Онлайн търговията набира скорост с всяка изминала година и добрите снимки за вашия онлайн магазин са необходимост.

Мога да бъда изключително полезен в изготвянето на концепцията за вашата модна фото сесия както и в подбирането на моделите за нея.

Фото сесията може да бъде проведена в студио, сред природата, или на друго удобно за вас място.

 

Модна фото сесия

 

Още снимки може да разгледате в моята галерия.

 

Цените за провеждане на модна фото сесия зависят от много фактори като място на провеждане, брой желани кадри, продължителност на сесията и така на татък. Моля свържете се с мен за да изготвя специална оферта за вашия проект.

За да мога да ви дам оферта за вашата Модна фото сесия максимално бързо и коректно, при запитването си моля посочвайте за кой град става въпрос и дали искате снимките да са в студио, сред природата или на друго подходящо за целта място. Ще се снима ли с модел(и) или ще се заснемат само дрехите/аксесоарите. Ориентировъчен брой желани снимки и за какво ще се ползват(каталог, онлайн магазин)

Обработените снимки се предават в срок от 5 до 15 работни дни в зависимост от броя кадри и натовареността на фотографа.

 

Вижте и моята Facebook страница

Facebook