Модна фотография

Галерия модна фотография:

 

Галерията със Модна фотография съдържа подбрани авторски снимки. Прегледайте и постовете за отминали модни фото сесии които може да намерите в моя блог.

 

Визията на Модните снимки варира според целта за която се правят и къде ще се използват. В последно време няколко стила са се наложили доста трайно. Така например ако разгледате няколко онлайн магазина за дрехи ще видите че повечето снимки са с дрехите облечени от модел и снимани най-често на бял или сив фон. Така акцента е единствено и само върху дрехите. За рекламните снимки обикновено отново се ползва модел който да носи дрехите, но по-често снимките са в интериор или екстериор който допълва визията. За рекламните снимки често се използват  много аксесоари и се включват други модели които пресъздават история(например ако дрехите са дамски, към привлекателната дама носеща облеклото се включва и мъж за баланс), като целта в този тип снимки е да оставят емоция, а не да показват детайли от дрехите. Разбира се освен тези стереотипи има много други варианти за атрактивно презентиране на една модна колекция и големите имена в модата често прибягват до тях и избягват стандартите.

 

Модна фотография

 

За да въздейства една модна фотография, снимките трябва да са съобразени и с таргет групата на която ще се продават. Така например ако продавате строги костюми насочени към заможни бизнес дами, модела не трябва да бъде 16-годишна девойка със детско излъчване, а позите и обстановката трябва също да са съобразени.

Дори да нямате готова представа от какви снимки имате нужда, не се притеснявайте да се свържете с мен, заедно ще направим перфектните снимки които с гордост да представят продуктите ви пред клиентите ви!

 

Вижте и моята Facebook страница

Facebook