Димитър Кунев – Фотограф

 

 

Димитър Кунев Фотограф

Както сигурно вече се досещате, казвам се Димитър Кунев. 🙂

Занимавам се с фотография от около 10 години, през които успях да направя прехода от това фотографията да ми е просто хоби, през период, в който можех да се нарека напреднал любител, до момента, в който вече мога да се нарека професионален фотограф. През годините съм снимал почти всичко, но истинската ми страст са снимките на хора.

Занимавам се предимно със Сватбена фотография, която е и основна тема в този сайт, но снимам и портрети, рекламни и бизнес фотосесии, както и модна фотография.

Роден и израснал в София, като студент се преместих в Благоевград и останах там цели 10-тина години. След което отново се завърнах  в родната столица и понастоящем се намирам в гр. София.

Поемам ангажименти в цялата страна, както и извън нея.

 

Защо да изберете мен за вашата сватба?

Добрият сватбен фотограф трябва да притежава доста качества, освен това да прави хубави снимки. Ако се замислите, на сватбения ви ден ще прекарате повече време с фотографа ви, отколкото с почти всички останали участници в сватбата. Именно затова, вашият фотограф трябва да е ненатрапчив и усмихнат, да ви предразполага и напътства по време на снимките и да направи така, че те да са една забавна и естествена част от вашия сватбен ден.

В работата си аз правя всичко възможно да съм добър и в двете – да правя незабравими фотографии, на които дълго да се наслаждавате, както и да оставям в клиентите ми една положителна емоция от момента, в който контактуват с мен за първи път, през сватбения ден, следсватбената фотосесия, през получаването на снимките и фотокнигата им и занапред. С удоволствие мога да кажа, че с много от младоженците сме се превърнали в приятели.

 

Проверете какво казват хората за работата си с мен!

Посетете страницата с мнения и препоръки и вижте какво споделят за мен и работата ми, клиентите с които съм имал удоволствието да работя през годините!

 

9 случайни факта за мен:

Не мога да плувам.

Говоря много.

Винаги съм усмихнат.

Обичам да ям нездравословна храна.

Искам да живея на село.

Снимам с техника Nikon.

Запален съм по карането на ски.

Не мога да танцувам.

Подозирам, че имам леко пристрастяване към смартфона си.

 

 

Приятели:

Inspirit Pictures Films
Wedding Cinematography
DJ Емил Андреев
Сватбен Дисководещ
Продуктова фотография
Продуктова фотография
Онлайн магазин Kapere
Онлайн магазин Kapere
Онлайн магазин за обувки
Онлайн магазин за обувки
Музикален магазин - Music-Store.bg
Музикален магазин – Music-Store.bg
Онлайн магазин StyleZone.BG
Онлайн магазин StyleZone.BG