Бизнес портрет

 

Покажете професионалиста във Вас с безупречен Бизнес портрет.

 

Бизнес Портрет

 

Какво е Бизнес Портрет?

Бизнес портретите, или както аз предпочитам да ги наричам – Представителни портрети, са страхотен начин да презентирате себе си или служителите във вашата компания.

Не си представяйте само строги снимки на костюмирани хора. Бизнес портретите са за всеки професионалист, който има нужда от висококачествена фотография, която да го представя по най-добрия начин пред широката аудитория. Това са портрети на спортисти, музиканти, артисти, бизнесмени, преподаватели, доктори и т.н.

В днешно време всеки има свой профил в интернет пространството. Дали ще е профила ви във Facebook, вашият Уебсайт, професионалния ви профил в LinkedIn и т.н. Ако искате да оставите добро първоначално впечатление в хората, които ви виждат за първи път, трябва вашата снимка да е професионална и да ви показва в най-добрата ви светлина.

 

Бизнес портрет на Спортисти

 

Не е трудно да се досетим че Селфито от мола не е подходящо за бизнес профила ви. Снимката трябва да е добре осветена, да няма разсейващи елементи на фона, които да отвличат вниманието от вас и да оставя добро впечатление. Ако сте спортист, нека  да е в спортното ви облекло и в спортната зала. Ако сте лекар, нека това си личи от нея, по облеклото или обстановката в която сте. И не, паспортната ви снимка от преди няколко години която е на личната ви карта не е добър избор!

 

Разгледайте други Бизнес портрети в моята галерия.

 

Индивидуална бизнес фотосесия

 

  • Продължителност на фотосесията – 1 час
  • Заснемане във фото студио или друго подходящо за Вас място
  • Получавате 5 професионално обработени кадри

Цена: 150лв

 


Групова бизнес фотосесия

 

За големи групи, цените започват от 10лв на портрет

 

Цената зависи от много фактори, като място на провеждане, брой хора, желан брой кадри, желана крайна визия на кадрите и така нататък. Моля свържете се с мен за да изготвя специална оферта отговаряща на Вашите нужди.

За да мога да ви дам оферта за вашия Бизнес портрет максимално бързо и коректно, при запитването си моля посочвайте за кой град става въпрос и дали искате снимките да са в студио, във вашия офис или на друго подходящо за целта място.

Обработените снимки се предават в срок от 5 до 15 работни дни в зависимост от броя кадри и натовареността на фотографа.

 

Вижте и моята Facebook страница

Facebook